weballey logo
 
left Forms - slot backnext right
homesearchsite mape-mail
intro
text
textarea
buttons
image
form
e-mail form
checkbox
radio
select
password
hidden
layout
cgi
tags
< slot >
 

    Dit is het einde van de formulieren tutorial. Het maken van een formulier is niet echt moeilijk, wat html aangaat. Het werk zit hem vooral in een goede layout, en het bepalen welke gegevens je echt nodig hebt. En natuurlijk wat je met de uitvoer van het formulier doet, hoe je dat verwerkt op de server. Dit vereist programmeerwerk, een onderwerp wat buiten het bereik van deze site valt.

WEBalley aanbevelen
WEBalley aanbevelen     Als je deze tutial goed vond, vertel het dan aan je vrienden. Je kunt dit doen met de recommender. Je kunt ook een link op je eigen site zetten. Hiervoor zijn een aantal buttons en banners beschikbaar.

<a href="http://www.weballey.net/">WEBalley</a>

Hoe nu verder
    Met deze pagina ben je aan het einde van de layout tutorial aangekomen. Je hebt het belang van html tabellen voor webpagina layout leren inzien. De uitdaging voor jou is nu een site te maken met wat je geleerd hebt. Om je daar verder bij te helpen, heb ik een aantal pagina's geschreven over web design. Niet zozeer een tutorial, maar meer een discussie over hoe je een site moet opzetten.

goto top  
leftCopyright © Gerben Hoekstra - Alle rechten voorbehouden backnext right