weballey logo
 
left Reacties backnext right
hometoolssite mape-mail
< reacties >
      Enkele van de vele, vele reacties die ik van bezoekers van de site heb gehad. Dank voor alle vriendelijke woorden. Bedankt voor de geweldige commentaren, die mij geholpen hebben deze site te maken tot wat hij nu is. I had dit niet kunnen doen zonder de feedback die ik gekregen heb. Hartelijk bedankt.

Bedankt
Ik wil je even bedanken voor de geweldige web design ideeën. Ik geloof dat dit de duidelijkst geschreven en compleetste site die ik over het onderwerp gezien heb.

Clint Norwood
norwood@gte.net

Bedankt
Goede pagina, ik ben een web site aan het bouwen voor de koffiewinkel van mijn vrienden. Ik kwam op je pagina vanaf de Lorenz HTML editor home page. Hoewel Lorenz voorziet in alle tags op knoppen en zo, was het leuk om je tutorial door te lezen en enkele dingen te lezen die ik als vanzelfsprekend had beschouwd. Ik maak een link naar je pagina als ik klaar ben. Bedankt.

Louis Doench
weegee@fuse.net

Bijzonder informatief
Ik vond je woorden bijzonder informatief. Bedankt!

Henry Weesie
col@czn.zeelandnet.nl

HTML course
Ik wou je met deze e-mail even bedanken voor de beginnerscursus. Ik maak al langer webpagina's, maar ik gebruik hiervoor een WYSIWYG editor. Ik weet nul komma niks over HTML. Daarom was ik aangenaam verrast toen ik eindelijk een pagina tegenkwam, die duidelijk maar toch simpel uitlegde hoe de basisprincipes van html werken. Ik denk dat ik er veel aan zal hebben in de toekomst. Mijn interesse in html coderen is in ieder geval gewekt, ik ga er flink mee oefenen om mijn kennis verder uit te breiden. Heel erg bedankt.

Joost Clevis
clevis@worldaccess.nl

HTML cursus
Jouw cursus heeft me heel erg geholpen! Het is me nu bijna allemaal duidelijk, en zo geschreven dat zelfs ik het kan begrijpen. Veel dank.

Fabienne
very.ape@wxs.nl

Beste Gerben
Complimenten voor je WEBalley pagina's. Zowel qua vorm als inhoud zijn ze een genoegen om te lezen/bekijken.

Jan-Willem Swane
j.swane@cc.ruu.nl

Beste Gerben,
Dankzij jouw cursus kan ik nu een redelijke home page maken, kijk maar eens op http://www.xs4all.nl/~telemax/marvel.html. (Opmerking: deze link is nu dood, ik heb geen nieuwe link).

Marcel van der Velde
Marvel@freemail.nl

Fijne steeg
Gelukgewenst met je werk, en ik hoop dat vele HTML beginners jouw site als eerste zien, zodat ze niet besmet zullen worden met al dat vreselijke gekwek dat anderen over design publiceren.

Wim Strecker
strecker-wim@net4all.be
Historiek van Antwerpse straatnamen

goto top  
leftCopyright © Gerben Hoekstra - Alle rechten voorbehouden backnext right