weballey logo
 
left right
homesearchsite mape-mail
Intro
Ad-aware
Spybot
CoolWebShredder
HijackThis
Messenger Spam
< Slot >
      Tot zover het verhaal over spyware. Met deze informatie zijn de meeste problemen wel op te lossen. Het zal echter voorkomen dat de spyware bijzonder hardnekkig is, en moeilijk te verwijderen zal zijn. Op de pagina die hijackthis beschrijft, staan diverse links naar sites met informatie. Ik verzoek u vriendelijk mij niet te mailen omtrent specifieke problemen, aangezien ik daar helaas te weinig tijd voor heb.
    Je kunt je vragen wel kwijt op diverse forums, waar zeer deskundige mensen aanwezig zijn, die je graag zullen helpen. Neem dan eerst wel even de moeite, te doen wat je zelf kunt doen, met de informatie in deze FAQ. Dat voorkomt veel onnodig werk voor anderen en bevordert je zelfredzaamheid. Respecteer vooral ook de regels van de desbetreffende fora waar je post.

WEBalley aanbevelen
WEBalley aanbevelen     Als je deze tutorial interessant vond, vertel het dan aan je vrienden. Je kunt dit doen met de recommender. Je kunt ook een link op je eigen site zetten. Hiervoor zijn een aantal buttons en banners beschikbaar. Het simpelste kun je het doen met een tekst link, liefst op je home page, liefst ergens bovenaan. Waarom? Hoe meer een site gelinkt wordt, hoe interessanter de meeste zoekmachines die site meestal vinden.

<a href="http://www.weballey.nl/">WEBalley - web publishing voor beginners</a>

bottom  
left Copyright © Gerben Hoekstra - Alle rechten voorbehouden right