weballey logo
 
left Templates - auteursrecht right
homezoekensitemape-mail

templates
< auteursrecht >
bewerken
button editor

 

    De afbeeldingen in deze templates komen voor een deel uit public domain archieven. Deze sets waren vaak erg incompleet, geen ervan was voorzien van een html bestand. Alle html bestanden zijn geheel nieuw gemaakt. Ik heb zelf minstens de helft van de afbeeldingen toegevoegd, om de sets compleet te maken. Soms door bestaande afbeeldingen aan te passen, vaak door het maken van nieuwe. Een aantal templates is ook geheel nieuw, deze zijn voorzien van een copyright vermelding.

    Het spreekt voor zich dat ik hier erg veel werk in gestoken heb. Je mag de templates gratis gebruiken voor elk doel wat je maar kunt bedenken. Een voorwaarde die ik daaraan verbind, is dat je de link en de button onderaan de pagina laat staan. Deze linkt terug naar deze website, zodat anderen die kunnen vinden, en dus ook de templates.

    Deze templates mogen op geen enkele manier verder verspreid worden. Op de html bestanden rust auteursrecht © 2000 Gerben Hoekstra. Hetzelfde geldt voor de toegevoegde en aangepaste graphics. De originele poublic domain sets zijn op verzoek ook beschikbaar, zonder deze beperkingen. Mocht je denken dat bepaalde afbeeldingen jouw eigendom zijn, neem dan contact met mij op, en toon aan dat ze jouw eigendom zijn. We komen er dan samen wel uit.

bottom  
left Copyright © Gerben Hoekstra - Alle rechten voorbehouden right