weballey logo
 
left Webdesign - inhoud backnext right
hometoolssite mape-mail
ALGEMEEN

WERKWIJZE

werk doelgericht
html
< inhoud voor alles >
bezoeker
tekstschrijven
special effects

BANDBREEDTE

LAYOUT

GRAPHICS

      Je hebt het vast wel eens ergens gelezen. Wellicht op een prikbord op je werk. "Als je niets te doen hebt, doe het dan niet hier." Ik zou een variant hierop willen toepassen op het web. "Als je niets te zeggen hebt, doe het dan niet hier." Als iedereen zich aan dit credo zou houden, zou het web heel wat interessanter zijn.
    Een homepage is leuk. Maar wat zet je erop. Een aardig verhaaltje over jezelf, je hobby's, je werk, opgesierd met een foto van jezelf. Nog een stel links naar netscape en een paar search engines, een paar animated gifs, een teller erop, en het lijkt al heel wat. Het trieste is echter dat vrijwel niemand daarvoor enige belangstelling kan opbrengen. Uitgezonderd een paar vrienden en kennissen wellicht.
    Jouw leven is voor jou heel belangrijk; maar voor een ander vaak uiterst triviaal. Tenzij je natuurlijk Pamela Denise Anderson heet, of Tonny de Jong. Als het enige doel van je homepage aanwezigheid op het web is, bespaar je dan de moeite. Ga gewoon lekker websurfen. Ik bedoel niet dat je niets over jezelf mag zeggen. Maar doe het alleen als een toevoeging aan iets wat wel interessant voor anderen is.
    Bijna iedereen heeft wel iets meer te zeggen dan wie hij is, en waar hij woont en werkt. Heb je een interessante hobby, schrijf daar dan wat over. Ben je fan van een bekende popster of acteur, maak dan een pagina over hem. Heb je een bijzonder beroep, vertel daar dan iets meer van. Voeg iets toe aan het web, maak het web interessanter. Vervelende en oninteressante sites zijn er al genoeg.
goto top  
leftCopyright © Gerben Hoekstra - Alle rechten voorbehouden backnext right